АВАНТИС ЕООД е официален вносител и дистрибутор на MELLERUD  в България. Нашата мисия е , да ви предоставим качествени почистващи препарати разработени и произведени в Германия. С тях вашият дом ще блести от чистота.

За компанията  MELLERUD

В продължение на 30 години потребителите свързват  MELLERUD с висококачествени продукти за почистване, грижи и защита. Историята на успеха започва с желанието да се разработят особено ефективни почистващи препарати за определени видове замърсявания. Днес повече от  100 служители в централата на компанията произвеждат повече от 200 различни специализирани почистващи препарата за почистване и поддръжка на дома, гаража, работилницата и градината. Всички продукти са произведени по собствена формула . Освен това лаборатореният  екип непрекъснато разработва и оптимизира нови продукти и спазва стриктните стандарти за качество и безопасност на MELLERUD.

Защо MELLERUD

За всеки проблем има решение. За проблеми с почистването , обаче има истински специалисти  – това са препаратите  MELERUD. Те ще ви помогнат да решите бързо и надеждно всички проблеми във и около дома. Независимо дали проблемът е мухъл , ръжда,мръсотия или мазни петна: MELLERUD винаги има оптималното решение.
В сравнение с обикновените универсални почистващи препарати, MELLERUD   са идеално пригодени към вида на замърсяванията и третираните повърхности.

Но специалистите от MELLERUD отиват още по-далеч: те  разработиха специализилна  грижа и средства за запазване на чувствителните  материали и защита на тяхната структура.

„Ние не се занимаваме само с високо качество, но и с добра съвместимост между хората и природата. Ние използваме предимно съставки от възобновяеми източници и активни съставки пазещи здравето”

Всички материали за опаковки са 100% рециклируеми. Следователно можете да имате пълна вяра в силата и ефективността на MELLERUD.